foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
BXS Entertainment on stage vzw

Ieder jaar werkt het kostuumatelier aan de kledij voor de komende voorstellingen. De ene keer maken zij zelf iets nieuws uit stukken stof, de andere keer maken ze van de aangekochte kledij net dat tikkeltje meer.

Lees meer: Naaiatelier

Het opvangteam heeft heel wat verschillende taken tijdens de voorstellingen. Die taken zijn verdeeld over de verschillende werkkrachten. Samen waken zij erover dat de jeugd tijdig op het podium staat zodat alles vlot verloopt.

Lees meer: Opvangteam

Ieder jaar opnieuw kunnen wij dankzij ons decorteam uitblinken met ons decor. Zij ontwerpen en maken dit helemaal vanaf nul. Het spreekt vanzelf dat dit team bestaat uit creatieve geesten en harde werkers. Net als ons kostuumatelier zijn ook zij maanden van tevoren ijverig bezig. 

Lees meer: Decorteam

Het eventteam zorgt ervoor dat er tussen repetities en optredens af en toe ook tijd wordt gemaakt om de band tussen de volwassen leden te versterken. Dit team organiseert o.a. teambuildingweekends voor de volwassenen van BXS.

Voor deze afdeling zijn er geen externe audities. 

In tegenstelling tot het opvangteam en het kostuumatelier is de podiumploeg soms zichtbaar voor het publiek, maar toch zijn ze heel hard aanwezig tijdens de voorstellingen.

Lees meer: Podiumploeg

De technische staf staat tijdens de voorstelling in rechtstreekse verbinding met de podiumploeg. Dit team is bevoegd voor alles wat rond techniek draait. Zij staan in voor o.a. de belichting, de afstelling van de micro’s, het geluid. Alles wat je hoort en ziet op het podium of in de zaal, wordt door hen verzorgd. 

Lees meer: Technische Staf

Copyright © 2024 BXS Entertainment on stage vzw  Rights Reserved.